۷ پاسخ

سلام عزیزم از داروخانه شربت لاکتوز بگیر
یه قاشق بهش بده خوب می شه
انشاالله

سلام بهش حسابی شیر بده تا رفلکس معده ای روده ای فعال بشه بعد تو پوزیشن نشسته نگه دارش در حالی که پاهاش رو به شکمش خم کردی

تا ۱ هفته حتی میگن مشکلی نداره ولی گناه دارن شما گوش نده .....شکمشو با روغن زیتون یا بچه ماساژ بده یکمم با گوش پاکن وازلین یا پماد کانادولا چیزی بزن رو معقدو یکم داخل سریع اکی میشه..حمام اب گرمم کمکش میکنه

دکترم به دخترمنم که همین مشکلو داشت شیاف گلیسیرین نوشت دو سه بار استفاده کردیم جواب داد خداروشکر

سلام روغن زیتون بزن رو شکمش دورنافش جهت عقربه های ساعت ماساژ بده یکمی هم روغن زیتون بزن به گوش پاک کن بزن مقعدش تحریک میشه پی پی میکنه

سلام عزیزم..مدفوع نکردن نوزاد تا ۴روز طبیعیه،با روغن زیتون ماساژ بده شکمشو...اگه شیرخشک‌میخوره..روزی ۳قطره روغن زیتون خوراکی بریز تو شیرش...کلا باید ۳وعده بشه.هروعده ۱قطره

از دیشت تا حالا که خیلی زمان زیادی نیست، ولی بزارید تا شب خبری نشد نبات بچوشونین آبش رو بدید بخوره راه میفته