پستونک خوبه یا بده ؟؟؟ بدیم ب بچه؟

۹ پاسخ

بی ضرر که نیست چون یه چیز مصنوعی و پلاستیکیه ولی من گاهی اوقات مجبورم بدم خیلی بهانه گیری میکنه

دهن بچه گشاد میشه
بعدشم
وقتی بخوای از پستونک بگیریش اذیت میشه
یبار باید از شیر بگیریش یبار از پستونک

عوارض مکیدن پستانک برای سلامت و زیبایی نوزاد

ایجاد زخم های دهانی و آلرژی
تاخیر در حرف زدن
جلوزدگی فک کودک
باعث عفونت گوش میانی
اختلال در شیردهی
بروز عفونت های گوارشی

خودت میتونی سرچ کنی ببینی عوارضش بیشتر هست یا فوایدش خانمی و اونموقع تصمیم بگیری که بدی یا ندی.

پسونگ خیلی بهتره تا انگشت

همه میگن عادت ندین ب بچه ها ک پستونک بخورن
ولی من وقتایی ک آیهان خیلی لج داره و ساکت نمیشه از پستونک استفاده میکنم
ک خوشبختانه خودشم زیاد دوست نداره بعد از چند دیقه پرت میکنه بیرون

خوبه چرا بد باشه منم گاهی ک میدونم گرسنش نیس سیره و فقط نق بیخودی میزنه میدم بهش تا کارمو انجام بدم وگرنه دایم نمیدم

اره خوبه عزیزم چرابدباشه من که میدم وگرنه همش گریه میکنه

من که میدم به دخترم چون خوندم واسه کولیکشم خوبه.البته فقط موقع خواب میخوره و میخوابه.

اگه به نفع بچه است نه اینکه برای راحتی خودت باشه مشکلی نداره.ولی در کل ندی بهتره