مامانا عدسم نفخ داره،یا نخورم بهتره

۶ پاسخ

عزیزم من همچی خوردم از ده روز بچه ام به بعد‌.هیچیم نشد خداروشکر.دکترم میگه بخورید من نمیدونم کی این حرفا رو میزنه مگه اینکه بچه ات ی مشکلی داشته باشه وگرنه بچه سالم کم پیش میاد با اینا مشکل داشته باشه‌.من حتی خیسم نمیکنم از قبل‌‌ولی پسرم به پیاز و تربچه و فلفل سبز تند اینا بخورم مشکل داره.هرچیزی ک تند باشه یعنی.بخور همچی اگه بچه گریه نکرد دیگه بعدش همیشه میتونی بخوری

تمام حبوبات نفخ داره ی هشت ساعت بزار خیس بخوره چند بارم ابش و عوض کن بعد بپز بهتره ،نفخش کمه.
رازیانه با نبات و اویشن رو خوب پودر کن بریز تو شیشه هرروز ی قاشق مربا خوری بخور هم شیرت زیاد میشه هم نفخ از بین میره.

منم دیروز خوردم ولی تا دیشب شیرمو جرات نکردم بدم بچم
تا این ک دیشب همینجا پرسیدم دوستان گفتن نفخ نداره

بزار خیس بخوره بعد بخور.... برای افزایش شیر عالیه

بخور بابا برا بدنت لازمه

نفخ ک داره☹☹☹☹