۵ پاسخ

دکلره خوب نیست، ولی رنگ معمولی فک کنم بشه تو هوای آزاد باشه

من دوبار گذاشتم.. فقط بعدش دوسه بار شیرمو خالی کردم بعد شیر دادم

بله مواد شیمیاییش جذاب شیر میشه حتی کم

مطالعات نشان می دهد رنگ های دائمی و نیمه دائمی را می توان در طول بارداری و شیردهی استفاده کرد. در واقع احتمال جذب مواد شیمیایی رنگ توسط جریان خون و تاثیر آن بر تولید شیر و سلامتی نوزاد بسیار کم است.
اگر هنوز هم نگران سلامتی نوزاد هستید می توانید از روش هایی استفاده کنید که رنگ با پوست سر تماس نداشته باشد زیرا رنگ در این صورت به پوست نفوذ نمی کند و مشکلی ایجاد نمی کند.

ن من ک رنگ گذاشتم