۴ پاسخ

نگران نباشید پسر منم اینطوری بود کم کم کولیکش کمتر میشه بذارید وقتی خوابش کاملا سنگین شد صدا رو قطع کنید عادت نمیکنه یه مدته کوتاهه

نه بابا اینا وایت نویزه به بچه مخصوصا اونایی که دل‌درد هستن آرامش می‌ده. فقط اینکه با گوشی صدای سشوار رو بذار و گوشی رو یه متر فاصله بدی

دوره ایه پسرمنم ۴۷ روزشه .طبیعیه سه روزه گوش درد داره .عیبی نداره .برا شما چرا نمیخوابه؟

بزاربخوابه چیکارش داری بچه بایدبایه چیزی آروم شه پسرمنم تایکسالگی باصدای سشوارمیخوابیدوآروم میشد