۵ پاسخ

برفک باعث میشه که نخوره بهش نیستاتین بده تا یه هفته میتونی بدی بعد هر بار شیر دهی بده که بعدش هیچی نخوره که اثر کنه دارو بعد تو دهنش تو لپش با گوش پاکن بچرخون که کل دهنش دارویی بشه اگه قورتم بده ایرادی نداره اگه شیر خودتو میدی سینتو هم بشور و از همین قطره به سینتم بزن چون هم شما بهش انتقال میدی هم اون به شما اون وقت خ ب شدنش داستان میشه اگرم شیشه میدی شیشه هاشو بعد هر بار استفاده ده دقیقه بشور اگه پستونک میدی تا یه مدت مصرفشو محدود کن چون میک زیادی باعث برفکم میشه اگه خوب نشه اون وقت زیر پوشکشم برفک میزنه که مصیبته اینا رو دکتر بهم گفت دخترم چشند بار تا حالا برفک زده

هر ۱۲ساعت قطره نیستاتین بده

عزیزبرفک باعث میشه نتونه خوب مک بزنه،بمن پودر دادن گفتن بده ولی دیگ یکی دوروزه خوب شدخودش

ممنون از راهنمايتون عزيزان

دختر منم اینطوری شد و کلا سینمو نخورد،سینه خودمم برفک گرفت ینی همون قارچ و تا الان درگیرشم هیچ دارویی اثر نکرد،ولش کردم دیگه خودش داره میره،اگه نیستاتین بزنی شاید خوب شه با گوش پاکن بزن روی برفکاش