۵ پاسخ

قطر استامینوفن سیسپانسیون بگیر شیرین تره بالا نمیاره منم همین مشکل داشتم بهداشت گفت بگیرم بدم

حوله سرد بزار پشت گودی گردنش لباساش کم کن

همراه قطره بهش شیر ندید تا بالا نیاره، یعنی وقتی شکمش خالی هست استامینوفن بدید، بعد نیم ساعت که قطره معمولا عمل میکنه، دیگه بهش شیر بدید

روز اول یه خرده تب بالا می ره که باید خونسردیتون رو حفظ کنید و به بچه مدام شیر بدید که شیر خوردن باعث میشه زود زود دستشویی کنند که این خودش تب پایین میاره، البته اگه شبر خودتون رو می خوره، اینکه به بچه حسابی توجه کنید این دو سه روز تا کلافتون نکنه، در نهایت اگه تبش خیلی بالا و کنترل نمی شد ببرید درمانگاه، اما تا ۳۸ و نیم اینا مشکلی نیست، مدام دستمال مرطوب استفاده کنید، بهترین کار همینه

قطره استامینوفن پاراکید بده که بالا نیاره، قطره ها مزه متفاوت دارن، نهایتا همون شیاف ، دستمال با آب ولرم خیس کن زیر گردن، زیر بغل ، رو شکم و کشاله ران بکش تبش زود میاد پایین، آب یخ نباشه فقط ولرم باشه و آبشو کامل بگیر، اگه استامینوفن زودتر از نیم ساعات بالا بیاره اثر نمیکنه، سعی کن حالت نشسته بغل باشه که بالا نیاره، استامینوفن یا بدون طعم بهش بدید یا پاراکید که طعماش خوبه نسبت به استامینوفن معمولی