۹ پاسخ

من سر بارداري اولم ميخوردم و خواهرشوهرم نميخورد
بچه ي اون فاويسمي هست ولي پسر من نيست
بنظرم هرچيزي رو به اندازه ميشه خورد

عزیزم تو کل بارداریت هر چیزی رو در حد غذا و خوراکی بخوری ضرر نداره
فقط زیاده روی نکن
حتی زعفران روی پلو ، شله زرد ، دارچین ، زرشک روی پلو ، آب هویج
همه چیزو کم بخور

نه عزیزم نخورید حساسیت زاست

منم خیلی دوس دارم بخورم ولی یجا نوشته بود چون نمیدونید جنین بیماری فاویسم داره یا نه بهتر نخورید یا با پزشکتون مشورت کنید

سلام ،اشکال نداره،فقط از ماه هشت ب بعد زیاد نخور تا بچه کولیک نکنه بعد زایمانت

سلام
باقالی خودش کمخونی میاره
اگرهوس کردین دوسه دونه بیشترنخوربن

میگن نخورید
من که نخوردم تا الان😊😊😊

میگن خوب نیست..همسایه ما دوهفته مونده به زایمان خورده الان سرتخت بیمارستانه...ویاره دیگ دوس داریم اما باید جلوخودمون بگیریم

من فاویسم دارم نمیخورم اگ کسی مشکل داره نخوره ولی برا بقیه ک مشکل ندارن خوبه.