۳ پاسخ

سلام، خود رفلاکس باعث میشه وسط شیر سینه رو ول کنن،چون اسید میاد تو دهنش

موقع خواب زیر سرش وبلنددد بذار
بعداز شیر حدود۲۰ دقیقه نیم ساعت بچه سرپا باشه،هر دفعه بهش کم شیر بده ولی تعداد دفعات رو زیاد کن
خودتم لبنیات و تن ماهی و ماکارونی وتخم مرغ و..یه مدت نخور،غذا خور که بشه بهتر میشه رفلاکسش
علت گریه ی شبش هم اینا که اسید میاد تو گلوش باید زیر سرش بلند باشه

ببین نده اگه ضرر داره واشتهاش بستس با رعایت کردن خودت لبنیات نخور واینکه آروغ گرفتن تاثیر داره

سلام عزیزم ن از امپرازول نیس دختر من الان ۳ ماهه امپرازول میخوره ب خاطر رفلاکسش
ب سر سینت قطره آد بزن تا بگیره