۳ پاسخ

سلام عزیزم
وقتی چند روز نمیتونه جیش کنه دل درد میگیره اشتهاشم کم میشه پسر منم همینطوره به مقعدش روغن زیتون بزن بعد از نیم ساعت پوشکشو باز کن پاهاشو یکم بالا نگه دار به روده هاش فعال میشه یکم نگه داری راحت میشه بچه خودتم چیزایی بخور که برای یبوست بچه خوب باشه شکمشو شل کنه راحت جیش کنه

چربش کن خودتم غذاهای چرب بخور اذیت میشه تخم مرغ وچیزای نفخ دار نخور

چون خوب سیرنمیشه بچه اگه خوب سیرش کنی جاش هم تمیز باش خوب میخوابه