۳ پاسخ

پسر منم کولیک داره.باید تا ۴ماهگیش باهاش مدارا کنی.سعی نکن تو روز بیدار نگهش داری که شب بهتر بخوابه چون بدتر وبی قرارتر میشه.فقط سعی کن برنامه خوابش رو هر روز ده دقیقه بیست دقیقه بکشی عقب تا به حالت نرمال برسه.مثلا سعی کن ۵و۴۵ دقیقه بخوابونیش دو سه روز بعد ۵و۴۰ دقیقش کن.همهی شرایطم فراهم کن.دمای مناسب.تاریکی.ومحیط آروم.از قنداق چسبی آماده بازار هم استفاده کن.واقعا عالیه برای پسر من بلافاصله جواب داد

من ترنجبین میدم به دخترم

عزیزم دخترمنم همینطوره۲ماه وهفت روزشه کولبک داره بیقراری میکنه تا۴ماه همینه بلیدتحمل کنیم