۱۲ پاسخ

قطره خوراکی کولیک بده یا هم عرق نعنا و بعدشیرحتما آروغ بگیر

سلام عزیزم قطره پدی لاکت خیلی میتونه کمکت کنه گریپ میچرزم خیلی خوبه و اینکه اگه شیر خشک نان میدی عوض کن اپتامیل بده شیر خشک نان خوبه ولی سنگین و دیر هضمه خودتم اصلا غذاهای باد دار نخور زیره خیلی خوبه قبل و بعد غذا عرق نعنا بخور چیزایی که باد داره مثل کلم پیاز و اینجور چیزا رو نخور سردی نخور آروغ نی نی تم بعد هر دفعه شیر بگیر پاهاش و حالت دوچرخه هی بالا پایین کن گاز معده اش میاد بیرون حالش خوب میشه انشالا

قطره پدی لاکت وگریپ میکسچرخیلی پسرمنواروم میکرد

سلام عزیزم شربت پدی لاکت بگیر بهش یده 12 ساعتی 5 قطره یده عااالیه من از اول نوزادی دارم بهش میدم.. یکمی گرونه نزدیک 50 تومن اما ارزشداره و بچه اذیت نمیشه

عزیزم سرسری نگیر حتما دکتر ببرش،شاید حساسیتی چیزی داره ب شیرخشکه

شایدشیرخشک بهش نمیسازه شیرخشک چی میدین؟

شربت گریپ میکچر بگیر خییلی خوبه من دخترم خییلی گریه میکرد وقتی دادمش آروم شد

قطره کولیکز بهش بده مال ضدنفخ واگر مدفوع نکرده گوش پاک کن وازلین بزن مقعد بچه چرب کن بعد گوش پاک کن درمقعد بچه فرو کن تا دسشویی کنه

عزیزم منم همین مشکلو داشتم علائم دندان هس ..پسرم دو هفته زجرم داد نمی‌دونستم این زودی دندون دربیاره ولی دو تا درآورد

حتما ببرش دکتر ممکنه حساسیت ب پروتئین گاوی داشته باشه

چه شیرخشکی میدی

لبنیات اصلا نخور همچنین حبوبات پسرمنم اینارو میخورم دل درد میگیره گریه میکنه