۴ پاسخ

چیزای باد دار و سرد.لبنیات ک اصلا نخور مخصوصا ماست و شیر.نخود و لوبیا و سبزیجات هم نخور.

کولیک پد خوبه.خودت دارو گیاهی بخور که شیرت نفخ نداشته باشه مثلا رازیانه

اگر هزینه برات مهم نیست قطره کول بی بی بهش بده فوق العادست دختر من تا این قطره نخوره ساکت نمیشه

لبنیات و غذاهای با طبع سرد اصلا مصرف نکن من قبل شیردهی به پسرم شربت سگاگریپ میدم و بعدش هم قطره رودفلور تا الان ک نتیجه گرفتم و آروم شده