۹ پاسخ

عزیزم گرمیچربهش بده من به دخترم از۴۰روزبه بعدهمین دارو رو دادم

سلام توروزباهاش بازی کن صدای تلویزیون روروشن کن توشب هم برقاروخاموش کن تافرق روزوشب روبدونه یاغروبم ببرش حموم

راهی پیدا کردین ب منم بگو😬🙄🙄🙄

گلم چاره ای نداری.... تو روز باهاش بخواب وقتی خوابه.... منم اینکارو میکنم. پستونکم امتحان کن حتما

دخترمنم همین شکلی بود الان تازه داره کم کم خوابش طولانی میشه

هیچی فقط باید وقتی روزا میخوابه باهاش بخوابی کمبود خوابت جبران شه الان وضعیت منم همینه عزیزم

هیچ کار 🥺🥺 منم الان دوماه و هشت روزه وضعیتم همینه ...
فقط کمکی که داره اینه که تو روز که خوابه شما هم باهاش استراحت کنید تا کمبود خوابتون جبران شه

سلام عزیزم چاره نیس منم مثل شما نشستم تا بخوابه

من روزا با پسرم میخوابم توام بخواب وقتی میخوابه ، یه ساعتم به ساعته ، تا ببینیم چی به سرمون میاد🤕