سلام مامانا خوردن باقلا توی دوران شیردهی مضرره؟

۴ پاسخ

تو سه ماه اول نباید خورد ،من خودم میخورم فقد یبار اگه زیاد روی کنی صددصد هم بخودت ضرر داره هم به بچه،چیزای که دلت مخادو سعی کن کمتر بخوری ،من ماشالله همه چی تو دوران باردی والان شیردهیم میخورم وهیچ الژی نشون نداده خذاروشکر😁

اگه پسرت فاویسم یعنی حساسیت به باقالا نداشته باشه میتونی بخوری

سلام عزیزم صحبتم طبق نظر پزشک ‌سرمه، در دوران شیردهی ممنوعیت غذایی ندارید مگر اینکه بچه مشکل خاصی داشته باشه، مثلا من ۲ ماه اول از خوردن لبنیات و ادویه جات محروم بودم

عزیزم اصلا نخور بچه حساسیت داره ب باقالا نخور