۶ پاسخ

عزیزم منم همینطور بودم .از ۴ ماهگی تا ۶ ماهگی به شدت موهام میریخت.ولی بعد از ۶ ماهگی ریزشش کمتر شد.

زینک با بیوتین بخور عالیه

طبیعیه منکه انقدرموهام میریخت میترسیدم شونه کنم دوروزدرمیون که حموم میرم باترس شونه میکنم گفتم کوتاه کنم شایدکم تربریزه هیچ تغیری نکرددکترم رفتم داروهم دادتغیری نکردفقط بایدصبرکنی

طبیعی هست کاری نمیشه کرد دکتر گفت به خاطر تغییرات هورمونی هست ولی تا زمان شیردهی کلسیم و آهن را قطع نکنید 1 روز کلسیم روز بعد آهن

من به شدت بود و موهام نصف شد فقط مولتي ويتامين و زينك و بخورين الان قطع شده ريزش موهام

طبیعیه نگران نباش رفع میشه این مدت زینک پلاس بخور