۵ پاسخ

نان یک خیلی تاثیر داره قطره ی خانه بهداشت داده بهش میدی بخوره؟

پسر منم وزن تولدش ۲۵۰۰ بود ولی خودم ترومام و لیدی میل میخوردم شیرم خوب شد وزن دو ماهگیش ۵۱۰۰ بود دکتر گفت دیگه نیازی نیست
شیر خودتون رو تقویت کنید با آبمیوه و عصاره گوشت ...

شیر گیگوز بده اگر کولیک نداره فوق العاده چرب هست و خوشمزه دختر من فقط با گیگوز تپل شد حیف که کولیک داشت نتونست ادامه بده دختر من هفته دیگه چهارماه میشه نیبرم بهداشت وزن کنه ولی تو خونه وزن کردم ۸۵۰۰هستش

سلام عزیزم من بهت پیشنهاد میکنم که شیر سوپرامیل واسش بگیری شیر چربیه ولی البته از دکترش یه سوال بکن

بستگى داره ولى فكر مى كنم آپتاميل جزء دسته شيرهاى خوشمزس