۹ پاسخ

سلام تا ۴ماهگی اینجوریه چون کولیک داره بیقراری میکنه من پسرم خییییلی اذیتم کرد خیلی پیش بهترین دکترابردم اما گفتن بایددورش بگذره تا۴ماهگی همینه عزیزم الان ک نزدیکه ۴ماهگیشه خداروشکرخیییلی بهتره شربت سگانوزخیلی خوبه برانفخ

یکم بگذره درست میشه عزیزم
چرا این بچه ها نمبزارن مامانا راحت بخوابن

تو نمیتونی کاری کنی گلم خودش کم کم خوابش تنظیم میشه هنوز ک خیلی زوده .بعد چهل یا دوماهگی تنظیم میشه خوابشون
شبا سعی کن خونه رو تاریک کنی روزا پردهارو کنار بزن خونه روشن باشه بچه شبو روزشو بفهمه

سلام عزیزم من دخترم ۴۵ روزشه از ساعت ۱۲ تا ۷ صب نق میزنه
دکتر بردم میگه سالمه فقط دردای کولیکی اذیتشون میکنه تا چن ماه اول .
بهم قطره ضدکولیک داد اسمش پروکیده روزی ۵ قطره گف

سلام من شبا اخر وقت به بچم شربت دایمتیکون که تجویز پزشک میدم سر ساعت سر شبی هم کندور تو اب گرم میذارم یکم که تو اب حل شد با یه قند شیرینش میکنم اینم سر ساعت میدم میخوره شکم خالی نفخش گرفته میشه راحتتر میخابه

سلام عزیزم
بخاطر کولیکیه که داره بعد از غذاهایی که میخوری حتما عرق نعنا،عرق رازیانه بخور،و حتما بختطر کولیکش دکتر برو،من دکتر روزای اول اون دارو‌کوچیکه داد،بعد از دو ماه پدی لاکت داد برای کولیکش،و تا میتونی حبوبات کمتر مصرف کن

سلام شاید نفخ داشته باشه

سلام عزیزم تا یک ماهگی همینطور هست چاره ای جز کنار اومدن باهاش نیست چون ساعت خواب نوزاد تازه به دنیا اومده پراکندست و هنوزم مثل زمان جنینی هست بعد یک ماه بهتر میشه

سلام طبیعت بچه اینجوری هست شبا نمیخوابه