۵ پاسخ

دخترمن یک ماه وشش روزشه همینجوری

سلام عزیزم سعی کن کم کم خوابشو تنظیم کنی روزا نور و صدا هارو کم نکن شب ک میشه نور کم کن صدای تلویزیون وگوشی اینا رو ببند تا روتین خوابش تنظیم بشه
روزا سعی کن باهاش بازی کنی یا کاری کنی چرت های روزانش کوتاه باشه

کاملا طبیعیه گلم دختر من ک داره ۳ ماهش میشه خیلی خوب شده شبا میخوابه راحت ...فقط چک کن ک جاییش درد نداشته باشه بیخوابییه نی نی ازاینم میشه

دختر منم دقیقا ۲۵ روز همینجور بود

آره عزیزم، دختر منم دو ماه و نیم هست بعضی وقتا تا ۱۰صبح روز بعدشم بیدار بود