۵ پاسخ

نه نمیتونی جایگزین کنی شیرگاوکلادرروزیه فنجو نکوچیک الی دوفنجون میتونه بخوره جایگزین شیرخشک یاشیرمادرنمیشه

ن منظورش این بوده در کنار شیر خشک یا شیر مادر که استفاده میکنه شیر گاوم‌میتونی بریزی تو غذا بهش بدی البته اگه آلرژی نداره

چون پسرتون داره بزرگتر میشه و ویتامینهایی که لازم داره رو میتونه از انواع موادغذایی به دست بیاره به مرور میتونی شیر گاو رو جایگزین شیرخشک کنی،دکتر پسر من گفت کالری شیرخشک بالاست و بعد یکسالگی بیشتر از ۵۰۰ سی سی در روز نباید بخوره(البته شیر گاو هم نباید بیشتر از این مقدار بخوره در روز)

سلام عزیزم به هیچ عنوان
شیر خشک مثل شیر مادر تا دوسال باید داده بشه بخاطر ویتامینهایی که توش هست اما شیر گاو فقط کلسیم داره
از ۱۵ ماه روزی یک استکان میتونی بهش بدی تت دوسالگی که جایگزین شیر خشک بشه

نه
شیر گاو ربطی ب شیر خشک نداره
شیرخشک مکمل غذاییه