۷ پاسخ

معمولا نیزنه
ولی در کل دکتر بهم گفت کلا قبل لز شیرم دمرش کن اروقشو بگیر بعد شیر بده باز اروقشو بگیر

نه من یه رب اینا میزنم کمرش اگه آروغ نزد میزارمش میخوابه دیگه کاریش ندارم مگراینکه ببینم بعدش داره میپیچه به خودش اون وقت میفهمم آروغ داره برمیدارمش آروغشو میگیرم

نه نیازی نیست .

دکتر به من گفته به آروغ کاری نداشته باش شیر که خورد بیست دقیقه به صورت عمودی باشه سرشونه و بعد بخوابه

بله اتفاقا زودی بعدخواب پسرمن آروغ میزنه

آره خیلی وقتا هم بعد از خواب دیگه آروغ نمیزنه اما خب وقتی خوابش میبره دیگه نمیشه کاریش کرد

بله من میگیرم .ولی کم پیش میاد بعد از خواب آروغ بزنه