۵ پاسخ

تا میتونی ملین بخور سبزیجات روغن زیتون حتما با غذات سالاد بخور. ۱۰تا دونه آلو رو بریز تو لیوان آب جوش بریز روش درشو بزار خنک که شد بزار تو یخچال فردا صبح ناشتا اول آب آلو رو بخور بعد خود آلو هارو من این کارو‌میکنم خدارو شکر یوبس نشدم.

اره اصلا یکی از علائم بارداری یبوسته.انجیر رو یک شب خیس کن توی اب جوش صبحش هم ابش رو بخور هم خودش رو.مایع جات خیلی استفاده کن

اره عزیزم طبیعیه نزار یبوست بشی من هفته های اول اینطوری بودم الان خوبه خوب شدم
الو لواشک😍
گلابی
خاک شیر ناشتا با اب گرم
شیر سرد ناشتا
دمنوش گل محمدی بخور
کمکت میکنه

منم داشتم اگه قرص تهوع استفاده میکنی واسه اونه من قط کردم قرص و خوب شدم

سلام سیبوست کلا تو باداری طبیعیه ولی حتما پیگیری کنید ماه های اخر اگه دهانه رحمتون بار باشه خطرناک میشه