۱۲ پاسخ

کولیک روده منظور همون دلدرده نگران نباش یه سری بچه ها اینجوری هستن تا ۳ ۴ ماهگی.مثلا ۳ ۴ ساعت در روز دلدرد میگیرن گریه میکنن که دارو میده دکتر بهشون.و شمام باید صبور باشین

عزیزم به دل درد ودلپیچه که بیشتر نوزادان دارن کولیک میگن

به دل درد و نفخ نوزاد میگن. بیماری نیست، به دوره گذراست، اکثر بچه ها دارن. خودش خود به خود خوب میشه، هیچ عوارضی هم بعدش نمیذاره.

مگه کولیک نگرانی داره
دل درد نوزادو میگن کولیک

سلام عزیزم
کولیک دل درده
اکثر بچه ها دارن و معمولا تا چهار ماهگی ادامه داره
باعث بیقراری و بدخلقی بچه میشه
باید چیزای نفاخ و لبنیلت و حذف کنین

سلام عزیزم نگران نباش اغلب بچه ها هم کولیک دارن هم رفلاکس، کولیک همون نفخ و دل درده توی بچه ها، تا سه ماهگی معمولا خوب میشن بعضیا هم ممکنه دیرتر خوب بشن

دل‌درد شدید رو کولیک میگن

سلام به نفخ ودل درد و قلنج روده ای نوزاد

دلدرد عزیزم. اکثر بچه ها دارن. نگران نباش

نفخ و دل درد نوزاد

اکثرا همه‌ بچه ها این دو‌موردو دارن

اخه بچه اولمه نمیدونستم کولیک چیه نگران بودم بدجور