۵ پاسخ

بدن بچتم وقتی زیر دستگاه میزاری چرب نکن

قطره بهش بده بعدم دستگاه بگیر تو خونه دوساعت بزارش زیر دستگاه وبعد نیم ساعت استراحت بیرون دستگاه حتما هم هی شیرش بده پشت سرهم تا هی ادرارکنه تا زردیش دفع بشه....منم بچم زردیش رو16بود بغد اومد رو شیش

عزیزم اگر بادستگاه باید حل بشه دستگاه کرایه کنید واینکه لباس خیلی سبک بپوشون قطره بیلی ناستر هر۸ساعت ۵قطره بده بهش تا ۴۰روزگیش ممکنه ادامه داشته باشه ولی بادکترش هم مشورت کن

عزیزم اگر خودتون شیر میدید ، لیمو شیرین ، اب انار خونگی بخورید ، ترنجبین هم به بچه بدید ، خودتون هم بخورید

سلام منم یچم زردیش 14بود قطره بهش دادم خوب شد پایین اومدشد 7