۹ پاسخ

نه عزیزم نترس منم شوهرم گرفت باهم تو یک خونه بودیم منم گرفتم ولی از دکترم که سوال کردم گفت برای بچه خطری نداره چون تو کیسه آب شور بهش منتقل نمیشه

همسر منم گرفته متاسفانه اما به محض مشکوک شدن رفت خونه مامانش منم اورده خونه مامانمم
من حدود یکماه پیش گرفتم از نوع خفیف که اون زمان همسرم بخاطر کارش دوهفته نبود وشهر دیگه ای بود
مایعات زیاد بخور من روزی ۲-۳لیوان اب میوه طبیعی میخوردم
دمنشوش سیب و به هم همینطور
ماست و با اب قاطی میکردم اب دوغ میشد میخوردم
چایی خیلی خیلی کمرنگ میخوردم
درکل فک کنم روزی بالای ۱۰لیوان مایعات میخوردم🤣🤣
شلغم و بخور شلغمم میدادم خودم
سوپ که پایه ثابت غذاییم بود

منو دخترم پارسال دی ماه گرفتیم نمیدونستیم کرونائه یعنی هنوز اعلامم نکرده بودن که ایران اومده خیلی عذاب کشیدیم تب شدید و سرفه بعد حدود دوهفته ک بهتر شدیم حالت تهوع شدید داشتیم و چشایی و بویاییمون رفت بالاخره یک‌ماهی درگیربودیم اویشن زیاد دم میکردم میخوردیم ولی الان تو بارداری شما نمیتونین بخورین کمش خیلی تاثیری نداره

عزیزم منم اول همسرم گرفت بعد هم خودم
ولی خداروشکر مشکلی واسه بچه پیش نیومد
دو هفته گذشت و الان خوبیم البته به ریه نزده بود فقط در حدی که حس بویایی و چشاییمونو از دست دادیم و دکتر خودم بهم گفت برم دکتر عفونی که اونم در حد ویتامین سی و خشک کننده بهم‌دارو‌ داد هیچ اتفاقی واسه بچه نمیوفته فقط آب میوه طبیعی بخور خیلی خوبه

همسرمنم کرونا گرفته زده به معدش گلاب به روتون اسهاله همسر شما چه علائمی داره ؟منم میترسم بگیرم فعلا علائمی ندارم

عزیزم ت از دهانشویه استفاده کنید
تا میتونی آب و مایعات زیاد و گرم بخورید
آب هویج را با یه دونه پیاز آب بگیرید و بخورید
بخور سیر و پیاز بده
بخور جوش شیرین بده
سوپ قلم درست کنید
تقویت کنید ان شاءالله بلا دور باشه و زود خوب بشید

عزیزم اصلا نگران نباش منم کرونا گرفتم فقط یکم سرفه اذیتم میکرد و هیچ مشکلی برای جنین نیست

عزیزم اصلا اصلا نترس ،هیچ اتفاقی خدا رو هزارمرتبه شکر برای نی نیت نمیفته فقط از خودت محافظت کن مثل مایعات زیاد،اب زیاد و اب نمک قرقره کن ،علایم اگر مثل تنگی نفس و اینام داری به دکترت بگی بهت دارو میده فقط استراحت کن چون این بیماری مخالف فعالیت بدنیه.اینکه میگن دارو نمیتونی بخوری سخت در استباهی ی داروهایی تو بارداری با تجویز دکتر مجازه.

وای عزیزم خدا به دور کنه مواظبه خودت باش چون تو نمیتونی دارو مصرف کنی ،جز اسنامیوفن ساده
مایعات بخورین،چیزای مقوی،شیر،عسل ،ماست
زدعفونی کن وسایلارو کل،هر چیزایی ک دست میزنین.