۵ پاسخ

من دوشنبه زدم .قبلش استا ندادم چون گفتن اثر دارو کم میشه بعدش بهش دادم تب نکرد قنداق کردم پاشو زیاد تکون نداد دردم نداشت اخر شب حس کردم پشت سرش داغه با اب نمک پاشویه کردم

یک ساعت قبل ازواکسن بهش استامینیفون بده وقتی هم که اوردیش خونه هرچهار ساعت یک با دوبرابر وزنش بهش استامینیفون بده روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم باید روپاش بزاری دیگه اینکه مراقب باشی تب نکنه همین

سلام قبل زدن واکسن بهش استامینوفن بده.بعد زدن واکسن هم هر چهار ساعت

سلام بچت ک هنوز زده سه ماهه
اول چهار ماهی ک
باید چهار ماهش تموم بشه بعد واکسن بزنیش

سلام. هیچی. نیم ساعت قبل واکسن استامینوفن بهش بده، بعدشم که هر 4 یا 6 ساعت تا 2 روز میدی. کمپرس هم روی یک پاشه، که درمانگاه بهتون میگه. اگه میتونی یه اسباب بازی که صداداره و فرزندتون دوسش داره، همراهتون ببرین که اگه بعد واکسن اول گریه زیاد کرد، با اون ساکتش کنید و واکسن دوم رو بزنه. برا پسر من که بهتر از واکسن 2 ماهگیش بود