۱۱ پاسخ

منکه دیدم گرون شده رفتم پوشک دائم (کهنه) گرفتم.. چه میشه کرد..یه جوری باید بگذرونیم با این درامد😞

منم قبلا مای بی بی میزدم برا دخترم وقتی گرون شد ببم استفاده کردم قبل ۶۸ بود الان اینم گرون شد ۹۸تومن خریدم تازگیا...پوشک خوبیه فقط ضخامتش کمه ..بی بی کینگ هم گرفتم اصلا خوب نبود.

کاش وقتی ۸۵ شد کلی میخریدن من همین شنیدم ۸۵شده رفتم ی فروشگاهه ۶۵تومان مارک مای بی بی ۳۴ خریدیم سایز ۴ و سایز ۵ ب اندازه ۲تومان خریدم شکر خدا تا عید برام کافیه .

بی بی کینگ منم خریدم خوب بود شماره ۵ دونه ای ۲۳۰۰ افتاد

من دیروز سایز ۵پرسیدم ۱۲۰تومن نخریدم کوکومی خریدم بسته ۸تایی گفتم ببینم میسازه بهش یا نه تا الان مای بیبی استفاده میکرد دیگه نمیتونستم کوکومی گرفتم ۲۴تومن ۸تا

همه چیز گرونه گرون
الان ثانیه ایه
نان شده ۳ هزار
قطره اهن ۹۵ شده
خدایش تو اوج جونی داریم به چیا فکر میکنیم

بله متاسفانه اینم مثل خیلی چیزهای دیگه گرون شده

دیگه شده دیگه .چرا خمه چی گرون شده پوشک هم روش
تازه من ۴پلاس میبندم نیست کلا دیگه ۴ کوچیکه ۵ بزرگ براش

خدا نابودشون کنه
من از کوثر ۱۱۹ خریدم . کسی فکر مردم نیست که .منم ۴ خریدم

خیلی خدا کمک کنه من یه جا ۹۴ داد ۴تا خریدم ولی خوب اول و اخر چی

چی ارزون مونده که پوشک گرونه