۶ پاسخ

من نان اچ آی وان میدم خیلی راضی هستم ضد آلرژی هم هست و برا هضم و دفعش خیلی راضی هستم در ضمن دختر من فقط شیر خشکی هست

وزنش طبیعیه هرچند روز یکبار یبوست میشه من شیر رو رقیق می‌کنم و بارهنگ یا ترنجبین میدم

من میدم.. وزن دهیشو نمیدونم چون وزن نکردم هنوز دخترمو... دفعش خوبه.. مدفوع رو نرم میکنه.. ولی هضمش یکم سخته.. دخترم که AHمیخورد دل دردش کمتر بود ولی الان دل دردش بیشترشده

ببلاک میدادم موردی نداشت بچه هم وزن میگرفت هم شکمش کار میکرد

من یباردادم ولی نه مرتب خوب بود

من ای آر میدم البته یکماهه الان زیاد تپلی نشده.وقتی دفع میکنه یخورده شستنش سخته چون بدجور کنه ست 😅 خیلی لیز و چربه و شستن زیاد میخواد تا از روی پوست بره.یبوست نشده که فعلا