۷ پاسخ

سلام عزیزم پسر منم همینطور بود خاکشیر با اب گرم دم کن بعد بزار بمونه روی حرارت کتری اب زردی ازش در میاد یه قاشق غذا خوری بهش بده من این کارو کردم تاثیر داشته برای بالا اوردنشم شربت دمیترون بهش بده یک ونیم سیسی بهش بده دوازده ساعت یکبار

زور زدن طبیعیه و اینکه نوزاد تا ۶ ۷ روز کار نکردن شکمش هم موردی نداره

پسر من هم ۵۴ روزش هست ، روزی یکبار پی‌پی میکنه به سختی ، طبیعیه ، من کمکش میکنم ورزش میدم پاهاش و با وازلین و گوش پاک کن یکم قسمت باسنش و نرم میکنم که راحتتر پی پی کنه

بعدشم موقعی که میخواد پی پی کنه پوشکشو دربیار پاهاشو بده بالا به صورت دوچرخه پاهاشو ورزش بده بعدش پاهاشو توشکمش جمع کن و آروم آروم باز کن پاهاشو اینجوری کمکش میکنی که موقع پی پی اذیت نشه.شکمش با روغن زیتون ماساژ بده هروز

دخترمن هم همین جوریه اماپی پی میکنه ولی زیلدی بالامیاره

سلام عزیزم دختر منم اینجوری بود بالاآوردنش بخاطر رفلاکسشه. من واسه پی پیشم ترنجبین درست میکنم بهش میدم خوب میشه شکمش راه میفته.

با روغن زیتون شکمشو و پشتشو ماساژ بده حوله ی گرم‌بزار روش گریمیچر بده بهش