۵ پاسخ

سلام من از یک طب اسلام پرسیدم گفتن روغت شتر مرغ برای ترک استفاده میشه

من مشاوره گرفتم روغن آرگان پوست تهیه کردم البته من ترک یکم داشت رو شکمم اونام کمتر شدن.اگه خواستین شمارشونو میدم مشورت کنین

من گاهی اوقات با زیتون، و گاهی اوقات با روغن گلیسرین چرب میکنم. کلا روغنهای گیاهی هرچی بزنی بهتره تا پمادهای شیمیایی... البته باید تست کنی که خدایی نکرده حساسیت نداشته باشی

عزیزم اب فراوون بخور هرچقد اب بدنت تامین بشه پوست خشک نمیشه ک ترک بخوره روغن زیتونم خوبه ولی به سینه هات نزن که باعث تحریک زایمان نشی

ترک بدن ازالان شروع میشه؟؟