۶ پاسخ

سلام منم بچم اینطوری میشدهرکاری کردم خوب نشدتااینکه رفتم عطاری یه اسپری گیاهی بم دادبه دهان بچه زدم خوب شد

دکتر خوب ببرش‌.از اینو اون نپرس.هر بچه ای متفاوت هستش.نگران نباش انشالله خوب میشه.شیشه اصلا خوب نیست.سعی که سر شیشه رو تند تند عوض کنی‌. بعد از هر بار استفاده بجوشونش

یه دکتر هم ببر حتما

عزيزم معمولا به برفكهاي مقاوم كپسول فلوكونازول هم ميدن ولي حتما ببر نظر پزشكشو بپرس
جدا از اون به سينه خودت هم بايد روزي سه بار پماد كلوتريمازول بزني. حتي اگه توي سينه ت علائم هم ندازي بايد بزني
و شيشه شير و تمام سر شيشه ها و پستونك و قطره چكانها و كلا هر چيزي كه ميره توي دهن بچه رو روزي دو بار بندازي تو آب جوش
بدون اينكارا هرچي هم نيستاتين بدي فايده نداره

سلام.ببین عزیزم قطره رو باید هر شش ساعت بهش بدی.اونم به مدت ده روز کامل.اگه نه روز بدی دوباره برمی‌گرده‌.بعد از هر شیردهی سینه ت رو بشور.قطره رو به نوک سینه ت هم بزن.اگه درمان نشه خدایی نکرده میزنه به مریش.سعی کن دارو رو سر وقت بدی.سوتینت رو هم تند تند عوض کن

احتمالا شیشه ک مصرف داره میکروب داره قبل از هر بار مصرف ۱۰ دقیقه بجوشون و حتما ی دکتر ببرید ک از لحاظ سیستم دفاعی چک بشه