۵ پاسخ

تا ۷روز اشکال نداره من شربت لاکتولوز بش دادم ۵سی سی راحت شد

سلام،اطراف مقعدشو با روغن زیتون چرب کن ،نتیجه نداد ی گوش پاک کن رو چرب کن آروم داخل مقعدش کن سریع خوب میشه من دخترم اکثر اوقات یبوست داره اکثر راهها رو امتحان کردم.

سلام پسر من 6 روز کار نکرد . گفت تا 7 روز شد بیارش . گفت شیاف گلیسیرین نوزاد بگیر . هنوز کامل نرفته بود تو مقعدش ک کلی پی پی کرد

کولیک رو بهش بده خوب

بچه ی منم یه مدت شکمش خیلییی سفت کار میکرد در حدی ک موقع پی پی کردن پشتش خونی میشد، دکتر کلی دارو داد اما در نهایت فقط یه شیاف گلیسیرین و فلوسی ک از عطاری گرفتم مشکلش رو حل کرد.