۷ پاسخ

الان تا دوسالگی مضرمیدونن ولی مهتقدن تا۱۸ماهگی باید به بچه شیردادولی اگه میخا ازشیر بگیرش تو طول روز باید خیلی بهش رسیدگی کنی صبونه ناهار شام به موقعه میان وعده،تقریبا هر دوسه ساعت یبار باید معدشو پرکنی چون معدشون کوچیکه زود به زود گرسنشون میشه

اینکه کامل قطع کنی زوده.تو میخوای مواد غذایی بهش برسه ولی املاح مفید و کلسیم نرسه؟بنظرم تعدادو کم کن.در روز ۳بار کافیه

عزیزم دختر من دوماهه خودش شیرو به کل ترک کرد لب نزد چنتا شیرخشکم همینجور دارم نخورد دیگه که بقیه بگن بخاطر شیر خشک نخره ندادش . دکتر رفتم گفت هیچ مشکلی نداره اذیتش نکن نخوره .شماهم بنظر من مشکلی نیس یه بار صبح بده یه بار بعدظهر یه بارم شب موقع خواب کافیه

دکتر پسر منم گفت ساعتای شیر دهی رو طولانی کن
گفت بعد از ۱ سال شیر اصلا ارزش غذایی واسه بچه نداره و فقط طبق عادت شیر میخورن
گفت غذا الویت اولشه
منم شیر روزشو کمتر کردم
بچه غذا نمیخوره خودشو میچسبونه به ما فقط شیر بخوره
بخاطر همین نه رشد داره نه چیزی
نمیگم قطع کنیم نه،چون گفت فعلا قطع نشه اما کم شه
اما باید به جای ۲ ساعت ۱ بار
۳ ساعت یه بار کرد
۴ ساعت ۱ بار کرد تا گشنه بشه غذا بخوره

کامل قطعش نکن تعدادو کم کن مثلا ۴بار تو طول۲۴ساعت چون باید ببینی غذا میخوره یا نه چون اگه غذا نخوره میخای چیکار کنی اگه دیدی غذا میخوره همون ۴بار در روز کافیه براش چون املاح شیر خودتم لازمه براش میتونی شیرپاستوریزه بهش بدی الان دکترا میگن میشه از۹ماهگی بچه شیرپاستوریزه بدی

عزیزم گناه داره بده بخور

تصمیم دارم تا دوسالگی شیر بهش بدم
البته شیر خشک.
به حرف هیچ دکترو کارشناسی ام کار ندارم!
هر مادری بهتر صلاح بچه اشو میدونه عزیزم
البته بعد یکسال غذا اولویته!
غذا رو موقعی بهش بدین که حسابی گرسنه هست.