۵ پاسخ

سلام عزیزم
بچه هایی که رفلاکس دارن نباید با پوره میوه شروع کنن چون میوه پخته اسیدی ه
همینطور لعاب برنج هم رفلاکس رو تشدید میکنه
با فرنی و سوپ شروع کن.. پسرمنم رفلاکس داره و فوق تخصص گوارش اطفال اینارو بهم گفته

من پسرم رفلاکس داشت دکتر گفت برای پوره میوه زوده از فرنی و سرلاک برنج شروع کردیم

پسر من رفلاکس داره و دکترش گفته از فرنی شروع کن منم الان ۴روز شروع کردم

منم دخترم رفلاکس داره، دکترش گفت فرنی، حریره و سرلاک بدم، 5 ماه و نیمش شد پوره سیب و موز و گلابی

کلا شروع کنی به غذا رفلاکسش بهتر میشه چه پوره میوه یا فرنی یا لعاب برنج هرچی باشه