۴ پاسخ

دختر منم سرما خورده بود تبش 38 بود آبریزش داش سرفه ولی تبش ی روزه بود شربت دادم سریع اومد پایین.
عزیزم ماسک بزن چیزی نمیشه حتی موقع خواب هم با ماسک بخواب از شیر انتقال داده نمیشه.

پسر منم چهار ماهشه
عطسه
سرفه
خلط داشت

ن نگران نباش گرم نگهش دار بچه که شیر مادرشو میخوره از مادرش سرما نمیخوره

دقیقا اوضاع من الان اینجویه😢
چند روزه سرماخوردم تست هم ندادم دائم ماسک میزنم و دستام میشورم موقع شیر دادن و تعویض پوشکش
امروز تب کرد آبریزش بینی داشت و بد آرومی میکرد
زنگ زدم 4030 گفتن مراقبش باشم که تبش بالا 38 نره و موقع شیر خوردن لباش کبود نشه