۳ پاسخ

سلام عزیزم من این حرکتای نبض گونه رو توهفته فکرکنم ۱۶و۱۷ حس میکردم مثلا یک روز بود پنج روزنبود اینطوری
اما تکون خوردم به معنای عام همین حرکتایی مثل اینکه یکچیزی تودل ادم میریزه یا لیزمیخوره الان حدود یک هفته اس حس میکنم درهمین حد ولی خودم دقیق نمیدونم چجوری باید باش خرکات جنین تواین هفته ۲۰ و۲۱
ولی چیزی که مطمئنم از۲۸ هفته باید بشماریمش
برا کنترل تعدادم توخودگهواره نوشته بودمثلا مقدار اب بخورید بعد روپهلو چپ دراز بکشید تایکساعت بعد قشنگ حرکاتش حس میکنید

حرکات جنین از هفته 28 تا 32 خیلی مهم عزیزم که هر دو ساعت حداقل 10 بار باید تکون بخوره

اره چون اوایلشه حرکتا از هفته سی مهم میشه که باید حرکت هارو بشماری