۴ پاسخ

آره اینجا که سرده من دخترم کلاه سرشه شلوار جورابی هم پاشه دستکشم داره😊 آخ هر زمان دست زدم سرد بوده
شمام چک کن اگه سرده دست و پاش بپوشون کلاهم سرش کن چون مطمئنا خونه دماش برا بچه کمه که سرد شده پاهاش اگر نه دیدی گرمه استفاده نکن عرق نکنه سرما بخوره

سلام عزیزم نه اصلا من که این کارو نمیکنم چون بچه عادت میکنه به گرماو دمای بدنش چون همیشه بالاست هرجایی ببریش سرما میخوره
بچه رو هرچقدر عادت بدی به هوای خنک بچه سالم تر میشه

نه گرمش میشه.

اره چون هرچقدم خونه گرم باشه بچه احساس سردی میکنه