۷ پاسخ

سلام سنتی خ بهتره دردشم دوساعت تا ۴ساعته ولی حلقه ای بچه خ عذاب میکشه

من پسرمو حلقه ای ختنه کردم عالی بود

من اگه پسرداشتم اصلا ختنش نمیکردم.دخترمم نبردم گوشش سوراخ کنم گذاشتم خودش بزرگ شد تصمیم بگیره

هردو خوبه... اصلا فرق نداره

صددر صد سنتی من قبل از ختنه کلی تحقیق کردم مهم گریه های الانش نیست مهم اینکه تو بزرگ سالی اسیب نبینه وبچه ادم رو لعنت نکنه ولی سه ماهش شده یکم بیشتر اذیت میشه

من 2 تا پسر دارم 2 تاشون و سنتی ختنه کردم خیلی خوب بود

من حلقه انداختم خیلی خوب بود، بعداز 6روز خودش افتاد، اما مرافبت میخواد