آیا کودک یکساله ترس را متوجه میشود؟

۶ پاسخ

اره متوجه میشن،دختر من از صدای بلند حالا هرچی باشه می‌ترسه و گریه میکنه

بله میترسه خیلی زودم میترسه سعی کن هیچوقت نترسونیش چون ترسو میشه واسه تولد پسرم پسرعموش یه سگ پشمالوی بزرگ کادو آورد بچم روز اول میترسید ولی اینقدر نازش کردمو بغل کردم سگه رو الان دستش میزنه ولی هنوز باش بازی نمیکنه ولی مهم اینه نمیترسه

اره پسرمن از تاریکی تنهایی صداهای بلند میترسه وقتی میرم دسشویی انقد گریه میکنه که نگو کلا مشخصه میترسه

دختر من ک معروفه ب ترسو بودن🥴🥴
ولی بنظرم چون همه چیز براشون جدیده میترسن و این کاملا طبیعیه !

اره.ما پیش خونمون تیر اندازی کردن دعوا بود با هر تیر بچم یه جیغ میکشید هرچی هم سرگرمش میکردم هیچ.

بله خیلی خوبم متوجه میشه من بابام دریل رو روشن کرد پسرم چنان ترسید و گریه افتاد که نگو.