۹ پاسخ

من که حوصله ندارم چشمم رو هم باز کنم 😂

کاملا طبیعیه عزیزم ناراحت نشو تا چهار ماهگی اینجوری هستی تا وقتی که ویارت تموم بشه منم اینجوری بودم چهار ماهم که تموم شد حالم خوب شد خداروشکر

ولی هستن خانمایی که تا اخر بارداری اینجوری کسل و بیحالن

منم اینجوری بودم مخصوصا سه چهار ماه اول .اما باید یک روز در میون بریم بیرون راه بریم هم برا خودمون هم نی نی

منم همینطور بودم دو سه روزه خیلی انرژیم خوب شده ایشالا تا یکی دوهفته شما هم بهتر میشی

منم بعضی وقتا همینجوری میشم.یه روش میگم امتحان کن.مثلا از تمیز کردن کشو یا کیف آرایشیت شروع کن کم کم انرژیت بیشتر وبیشتر میشه

منم همینطور وقتی کارهم میخوام بکنم کمرم میگیره☹

اوایل بارداری خستگی خیلی شایعه.ولی مواظب قندت باش که بخاطر عدم تحرک مقاومت به انسولین پیدانکنی.تحرک به اندازه قبل بارداری اگه بتونی داشته باشی خوبه

عزیزدلم‌
استراحت کن . بخواب . لذت ببر😉

بعدا ک نی‌نی بیاد باید ی سره در خدمتش باشی😁

منم اینجورم جون کارکردن ندارم همش کسلم وخوابم