۸ پاسخ

دختر منم اینطوریه، بیشتر توی این سن میگن حس امنیت رو میخوان، تا اینکه عادت کرده باشن به بغل کردن.
من وقتی دخترمو میذارم زمین که میبینم میخواد گریه کنه کنارش میشینم و باهاش بازی میکنم، خوب میشه.

الان سن شون اینه. دوست دارن همه جا رو ببینن. حالت خوابیده خسته میشن.

بچه های الان وروجکن میخوان همه جا روببینن.دخترمنم اینجوری.من تو بغلم میشونمش همه جارو بازدید میکنه باوسایلای خونه هم حرف میزنه.بلایی شده واسه خودش

دقیقا پسر منم همینجوریه😁

دختر منم همینجوریه طبیعیه
از بس که میخابن دوست دارن عمودی باشن

پسر منم افقی دوست نداره میخاد اطراف ببینه و بشناسه و کاملا طبیعی هس

دختر منم اینطوره، هیچی، عمودی بودنو بیشتر دوس دارن☺

دختر منم اینطوری بود شکمش درد میکنه