۶ پاسخ

بنظز من بجای کپسول شربت بدید بهش

اره واس من گفت ١۵ تا صبح با شیر خودت بده ١۵ تا شب

سلام
برای دختر من قرص نکسیوم داده
۱چهارم قرص رو توی ۱قاشق چای خوری اب جوشیده حل میکنم با قطره چکون میدم بهش

اره من سه چهار تا اون از هر کپسول یک سومشو با یه کوچولو قند و یه قاشق مربا خوری اب قاطی میکردم میدادم اما انقد تلخ بود یه بار خودم خوردم دیگه ندادم

از سرنگ استفاده کن محتویات رو تو سرنگ حل کن مقدار دستور داده شده رو بده .ولی اگر حل نمیشه باید دونه هاشو بشماری

سلام پنوپرازول داده بود گفت یک چهارم با شیر خودم حل کنم بدم بخوره البته نخورد چون خیلی تلخ بود کپسولش