۵ پاسخ

والا از هر دکتری میپرسی با شیر پاستوریزه تا قبل دوسالگی مخالفن!! من اتفاقا دیروز از یه دکتری پرسیدم گفت اره تا دوسال خوب نیست ولی برای اینکه طعم شیر تو ذهن بچه باشه و بعد دوسال یهو ممانعت نکنه از خوردن شیر، یه وقتایی بهش نصف استکان خیلی کم بده!! دختر من که حساسیت داره و دکتر خودش لبنیات و ممنوع کرده، حالا میخوای شما امتحان کن

سلام اره من میدم اما شیر میگیرم جوش میدم بهش با سه شیره قاطی میکنم میدم

گلم درروزیه فنجون بیشترنمیشه زیادیش خوب نیست حداقل شیرخشکش کلی مزایاداره این فقط یه کلسیم داره

دکتر نیلدا گفت تا۱۸ ماهگی حتماباید بدی

شیر جای شیرخشکو نمیگیره نهایت یه وعده کم کنید نه اینکه کل روز رو شیرپاستوریزه بدید، هنوز کوچیکه بزارید مواد مغذی شیرخشکو دریافت کنه، حداقل تا ۱۸ماهگی