۹ پاسخ

دکتر ب دوستم گفته بود اهنگ بذار با هدفون.هدفونو بذار زیر دلت.برا گوش کردن ب صدا میچرخه پایین

ی سری ورزش هست.پیاده رویم هم خوبه
ولی نمیدونم چجوری بگم ورزشارو
مثلا یکی این ک مث گربه چهار دست و پا بشید و باسنتونو دایره وار بچرخونید.
یا بشینید چهار زانو کف دوتا پارو بهم بچسبونید و سرتونو خم کنید ب سمت پاها چندثانیه بمونید تو اون حالت و بیاین بالا و دوباره....

من بارداری اولم سر سی و شش هفته دخترم چرخید

البته یه چیزیم بگم. به توصیه دوستان یه خرده پیاده روی کردم.یه چندباریم آهنگ میذاشتم بعد هدفونو میذاشتم زیر شکمم .تو خونه چهار دست و پا هم رفتم.حالا نمیدونم خودش چرخید یاتاثیر اینا بود

من هفته ۳۱ بریج بود.توهفته ۳۵ چرخید

از, هفته 31گفت بریچ الانم هنوز بریچ برنگشته دکترم وقت زایمان داده

ی ورزشهای خاصی داره ک بایدانجام بدی ونوشیدن مایعات زیاد

من شنیدم حالت جارو دستی کشیدن بری تو خونه میچرخه . قر کمرم خوبه آروم

مال منم هفته 31 گفتن بریچه ولی حدودا هفته های 35 و 36 چرخید