۵ پاسخ

بچه من هروقت خودش گشنش میشد بیدار میشد تا ۴۰روزم شبا دوساعتی یه بار بیدار میشد ولی بعد از اون بیدار نمیشه از ساعت ۱تا ساعت۴صبح،به نظر من خوب نیست بچه رو تو خواب بیدار کنید چون مغزش توی خواب بهتر تشمیل میشه چون ارومه و گریه و دست و پا نمیکنه

تا یه ماهگی باید هر دو سا سه ساعت بیدار ش کنی بعد یه ماهگی نیاز نیس بیدارش کنی چون دیگ قندش نمیوفته

شما تا ۴۰ روز بخاطر نیفتادن قندش باید بیدارش کنی بعد از اون دیگه هر وقت خودش خواست

سلام نه خودش بیدار میشه ولی بچه شما چون کوچیکتره .باید بیدارش کنی

باید بیدارش کنی عزیزم