۳ پاسخ

آغوز کلا کم هست بچه باید اونقدر مک بزنه تا کم کم شیر بیاد توسینت سرسینم میتونستی داروخونه یه چیزای پلاستیکی هس برای سرسینه اونایی که سرسینشون کوچیکه خوبه تواین دوماه اصلا شیرخودتو ندادی اینطوری شیرتوسینت سفت میشه یاخدای نکرده توده میشه

الان‌ شیر داری مگه؟خشک نشده؟

آغوز کلا کم هست بچه باید اونقدر مک بزنه تا کم کم شیر بیاد توسینت سرسینم میتونستی داروخونه یه چیزای پلاستیکی هس برای سرسینه اونایی که سرسینشون کوچیکه خوبه تواین دوماه اصلا شیرخودتو ندادی اینطوری شیرتوسینت سفت میشه یاخدای نکرده توده میشه