۴ پاسخ

من پسرم سوپرامیل میخوره خیلی دوست داره و احساس میکنم خوبم هضم میشه

منم شیرخشک کمکی به دخترم میدم همه اینایی که شما امتحان کردین رو بهش دادم ولی الان آپتامیل میخوره خیلی بهش ساخت و دوست داره.

والا دختر من همه شیرارو امتحان کردم نمیهورد دوس نداشت .
رفلاکسم داره ولی دوماه دارو مصرف کرد والان غذا میخوره کمترشده.اینسری دکتر شیر اپتامیل pdfگف بخرم.برا کودکان کم وزن و نارسه.
چون دخترم هیچ شیری رو دوس نداشت گف اینو بگیرم هم هضمش راحته وخوشمزش.و واقعا خدا خیرش بده دخترم خوشش میادو میخوره

گلدن گوت بده خوبه من قبلا دادم