۱۱ پاسخ

یه قاشق شکرتوچندقاشق اب ولرم مخلوط کن بهش بده سریع کارمیکنه فقط ابش سردنباشه

من شربت پارافین دادم خیلی خوب بود

دورناف روغن زیتون ماساژبده جهت عقربه ساعت ی چند‌قطره بریز داخل ناف دور مقعد باروغن زیتون چرب کن سریع دستشویی میکنه

عزیز قطره پدیلاکت بده عالیه عالی دکترم تجویز کرده سریع کار میکنه

قطره پدی لاکت خیلی خوبه پروبیوتیکه
اگر شیرخشک هم میخوره یکم آب جوشیده ولرم بهش بده شکمش راه میوفته

دو قطره روغن زيتون بدون بو رو با اب حل كن بده بخوره خوب ميشه

عزیزم بهش قطره b b care بده عالیه
قطره پروبیوتیکه عالیه منم دخترم همینطور بود پزشک از این قطره بهش داد عالی بود

پسره منم اینجوری البته اون بخاطر شیر خشک بود من شیر خشت ترنجبین میدادم بهش

باروغن زیتون ماساژ دادی.هرشش ساعت این کاروبکن

عزیزم اصلا نگران نباش دختر من تا ۱۰ روز هم شکمش کار نمی کرد دکتر بردم گفت اشکال نداره فقط آروم شکمش ماساژ بده و با پشت تب گیر با وازلین چرب کن و بکن تو مقعدش خودش تحریک میکنه پی پی راحت میکنه

فلوس از عطاری بگیر