۸ پاسخ

فرنی با آب جوشیده باید درست بشه
بعد اگر خواستید مزه داربشه موقعی که برداشتید از روی حرارت،کمی خنک شد شیرخشک بریزید داخلش

عزیزم بهداشت به من گفت شیر پاستوریزه اشکال نداره حتی تو کارت واکنشم نوشته

بعد اینکه از روی شعله برداشیتین شیر خشک و اضافه کنید

وقتی ک یکم خنک شد شیر خشک رو اصافه کنین

بستگی به کودک خودتون داره اگه به شیر پاستوریزه حساسیت نداشت واذیتش نمیکنه میتونی شیر پاستوریزه بدی،من برای دخترم از شیر پاستوریزه استفاده میکنم وخداروشکر مشکلی نداشت

من از بهداشت پرسیدم گفتن شیر پاستوریزه اشکال نداره ولی باید قبلش بذاری بجوشه و تمام مراحل پخته بشه

منکه هنوز به بچم نمیدم چون تازه چهار ماهه شده ولی شنیدم با شیر خودت بدی بهتره

سلام ارد برنج و با ي ليوان اب جوشيده سرد و يك كوچولو نبات مخلوط كنيد بذاريد ده دقيقه بجوشه بعد از سرد شدن كمي شيرخشك اصافه كنيد.