۵ پاسخ

شیره انگور خرما کته عدس و ماش

سلام من گوجه فرنگی پخته شده میدم آب میوه میدم، ادویه زردچوبه، دارچین، زنجبیل، نون، پنیر گردو،...

عزیزم همسن پسر منه .آره بده من حتی آبگوشت واسه خودمان درست میکنم میدم بده تا بد غذا نشه.عدسی درست کن کته درست کن ماست بهش بده سرلاک بده من میوه سیب آموز وگلابی رنده ریز میکنم بعد شام میدم خومان انار میخوریم آبش با گوشی کوب میدم

خرما میتونین بدین.مغز فندق و گردو هم میتونین داخل فرنی براش بریزین.با الک رنده کنین.

منکه عدس و ماش یکهفته ای میشه شروع کردمخرمارم خیسوندم که بدم بهش